Що робити, коли з'являється повідомлення, що пристрій вже прив'язаний?
Дізнайтеся, як вирішити проблему прив'язки шляхом скидання до заводських налаштувань
Це повідомлення вказує на те, що пристрій раніше був підключений до телефону або мережі. Щоб відв'язати його, потрібно виконати скидання пристрою до заводських налаштувань і заново налаштувати його.
Пов'язані статті:
Центр допомоги iCSee