Co zrobić, gdy wyświetla się komunikat, że urządzenie jest już powiązane?
Jak rozwiązać problem z komunikatem o powiązaniu urządzenia podczas dodawania kamery wieloobiektywowej
Ten komunikat oznacza, że urządzenie było wcześniej połączone z telefonem lub siecią. Aby je odłączyć, należy przywrócić ustawienia fabryczne urządzenia i skonfigurować je ponownie.
Centrum Pomocy iCSee