Mola hatırlatma açılır penceresi nasıl kapatılır?
iCSee uygulamasındaki göz koruma modu ve mola hatırlatma özelliğini anlama
Uygulama göz koruma moduna sahiptir. Yarım saat izledikten sonra, mola vermenizi hatırlatan bir pencere açılır.
Uzun süreli izleme yapmanız gerekiyorsa, görüntüleme için bilgisayar kullanmanız önerilir.
Bu özellik, gözlerinizi korumak ve sağlıklı izleme alışkanlıklarını teşvik etmek için tasarlanmıştır. Düzenli molalar göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur.
iCSee Yardım Merkezi