Mola hatırlatma açılır penceresi nasıl kapatılır?
Göz koruma modu ve mola hatırlatma özelliğini yönetme hakkında bilgi edinin
Uygulama göz koruma modu özelliği sunmaktadır. Yarım saat izledikten sonra, mola vermenizi hatırlatan bir pencere açılır. Uzun süre izlemeniz gerekiyorsa, bilgisayar kullanmanız önerilir.
iCSee Yardım Merkezi