Ustawienia
Skonfiguruj urządzenie iCSee — ustawienia podstawowe, hasło, alarmy, pamięć, nagrywanie, sieć, harmonogram uśpienia i informacje o urządzeniu.
Menu Ustawienia pozwala skonfigurować każdy aspekt Twojego urządzenia. Otwórz je z ekranu podglądu na żywo, a następnie dotknij dowolnej pozycji, aby otworzyć jej stronę szczegółów. Dostępne sekcje wymieniono poniżej.

Ustawienia podstawowe
Tutaj możesz zmienić podstawowe ustawienia urządzenia, takie jak nazwa, język, prędkość obracania głowicy i inne.

- Włącz diodę wskaźnikową — włącz lub wyłącz diodę LED statusu urządzenia.
- Nazwa urządzenia — zmień nazwę urządzenia.
- Odbicie lewo-prawo — odbij obraz w poziomie.
- Odbicie góra-dół — odwróć obraz w pionie.
- Język urządzenia — zmień język urządzenia.
- Prędkość obrotu — ustaw prędkość obracania/pochylania (obracania głowicy).
- Głośność głośnika — wyreguluj głośność głośnika urządzenia.
Dotknij Zapisz, aby zastosować zmiany.
Zarządzanie hasłem
Tutaj możesz zmienić hasło urządzenia.

- Wpisz swoje Bieżące hasło.
- Wpisz Nowe hasło.
- Wpisz je ponownie w polu Potwierdź hasło.
- Dotknij Zapisz.
Zwykły alarm
Po włączeniu alarmu możesz ustawić tryb alarmu, interwał czasowy, okres alarmu, czułość alarmu oraz powiadomienia push na telefon.

- Włącz — włącz lub wyłącz alarm.
- Akcja alarmu (Ustawienie alarmu / Wykrywanie ruchu) — wybierz, co się dzieje po wyzwoleniu alarmu, na przykład Zrzut / Nagraj wideo.
- Powiadomienie push o alarmie — powiadom aplikację po wyzwoleniu alarmu.
- Ignoruj wiadomości — gdy jest włączone, telefon przestaje odbierać informacje o alarmach.
- Zaawansowane (Inne ustawienia):
- Interwał alarmu — minimalny czas między alarmami (np. 00:10).
- Czas alarmu — okres, w którym alarmy są aktywne (np. Alarm całodobowy).
- Czułość — czułość alarmu (np. Niska, Średnia, Wysoka).
Zarządzanie pamięcią
Tutaj możesz wyświetlić i zarządzać ustawieniami pamięci urządzenia.

Strona pokazuje wykorzystanie pamięci na pierwszy rzut oka:
- Pojemność pamięci — całkowita pojemność karty SD.
- Pojemność wideo — miejsce zajęte przez nagrane wideo.
- Zrzut — miejsce zajęte przez zrzuty.
- Pozostała pamięć — wolne miejsce.
- Pełna pamięć — wybierz, co się dzieje, gdy pamięć jest pełna: Zatrzymaj nagrywanie lub Nadpisz najstarsze pliki.
Dotknij Formatuj kartę SD, aby wymazać kartę i zwolnić całe miejsce.
Formatowanie karty SD trwale usuwa wszystkie nagrania i zrzuty na niej zapisane.
Ustawienia nagrywania
Tutaj możesz zmienić ustawienia nagrywania wideo.

- Przełącznik nagrywania — włącz lub wyłącz nagrywanie.
- Długość segmentu — maksymalny czas trwania pojedynczego pliku wideo (np. 5 min).
- Dźwięk — gdy wyłączony, dźwięk nie będzie nagrywany.
- Jakość nagrywania — wybierz jakość wideo (np. Dobra).
Dotknij Zapisz, aby zastosować zmiany.
Ustawienia zaawansowane
Tutaj możesz włączyć Poprawę obrazu.

- Poprawa obrazu — włącz, aby poprawić jakość obrazu.
Dotknij Zapisz, aby zastosować zmiany.
Ustawienia sieci
Tutaj możesz wybrać Tryb AP lub Tryb routingu.

- Tryb AP — połącz się z urządzeniem bezpośrednio przez jego własny hotspot.
- Tryb routingu — połącz urządzenie z siecią Wi-Fi. Wybierz Wi-Fi z listy WIFI i wpisz jego hasło.
Jeśli nie możesz znaleźć Wi-Fi, z którym chcesz połączyć urządzenie, odśwież listę WIFI. Dotknij Zapisz, gdy skończysz.
Harmonogram uśpienia
Tutaj możesz włączyć tryb uśpienia i ustawić harmonogram uśpienia.

- Włącz harmonogram uśpienia — gdy włączony, w okresie uśpienia nie można wyświetlać ekranu podglądu urządzenia ani nagrywać wideo.
- Typ powtarzania — jak często powtarza się harmonogram uśpienia (np. Tylko / raz).
- Czas rozpoczęcia — kiedy rozpoczyna się tryb uśpienia (np. 10:30).
- Czas zakończenia — kiedy kończy się tryb uśpienia (np. 23:59).
Dotknij Zapisz, aby zastosować zmiany.
Informacje
Tutaj możesz wyświetlić informacje o urządzeniu.

Strona Informacje o urządzeniu wyświetla:
- Numer seryjny — numer seryjny urządzenia (z przyciskiem kopiowania).
- Wersja urządzenia — wersja sprzętowa/modelu.
- Oprogramowanie — wersja oprogramowania układowego.
- Status wydania — status oprogramowania układowego (np. Release).
- Data wydania — data wydania oprogramowania układowego.
- Strefa czasowa urządzenia — strefa czasowa urządzenia (np. East8 (Area)).
- Czas urządzenia — bieżący czas urządzenia. Dotknij Kliknij tutaj, aby zsynchronizować czas urządzenia z telefonem, aby go zsynchronizować.
Na dole dostępne są dwa elementy sterujące urządzeniem:
- Przywróć ustawienia fabryczne — zresetuj urządzenie do ustawień fabrycznych.
- Ponowne uruchomienie urządzenia — uruchom urządzenie ponownie.
Przywróć ustawienia fabryczne usunie konfigurację urządzenia i przywróci je do ustawień fabrycznych.
Centrum Pomocy iCSee