Jak wyłączyć wyskakujące okienko przypomnienia o przerwie?
Tryb ochrony oczu i funkcja przypomnienia o przerwie w aplikacji iCSee
Aplikacja posiada tryb ochrony oczu. Po pół godziny oglądania pojawia się okno przypominające o potrzebie przerwy.
Jeśli potrzebujesz monitorować przez dłuższy czas, zaleca się korzystanie z komputera do oglądania.
Ta funkcja została zaprojektowana, aby chronić Twoje oczy i promować zdrowe nawyki oglądania. Regularne przerwy pomagają zmniejszyć zmęczenie oczu.
Centrum Pomocy iCSee