Jak wyłączyć wyskakujące okienko przypomnienia o przerwie?
Dowiedz się o trybie ochrony oczu i zarządzaniu funkcją przypomnienia o przerwie
Aplikacja uruchomiła tryb ochrony oczu. Po pół godzinie oglądania pojawia się okno przypominające o zrobieniu przerwy. Jeśli musisz oglądać przez dłuższy czas, zaleca się korzystanie z komputera.
Centrum Pomocy iCSee