Pojawia się wyskakujące okienko z prośbą o przerwę, jak je wyłączyć?
Poznaj tryb ochrony oczu i funkcję przypomnienia o przerwie w aplikacji
Aplikacja uruchomiła tryb ochrony oczu. Po pół godzinie oglądania pojawia się okno przypominające o przerwie. Jeśli musisz oglądać przez dłuższy czas, zalecamy korzystanie z komputera. Życzymy szczęśliwego życia.
Centrum Pomocy iCSee