Ekran wyświetla przypomnienie o przerwie, jak to wyłączyć?
Dowiedz się o funkcji ochrony oczu w aplikacji, która przypomina o przerwach
Aplikacja uruchomiła tryb ochrony oczu. Po pół godzinie oglądania pojawia się okno przypominające o przerwie. Jeśli musisz sprawdzać przez długi czas, zalecamy korzystanie z komputera. Życzymy szczęśliwego życia.
Centrum Pomocy iCSee